Hizmetler

Devam Eden Projeler

Tatweer Tatil Köyü

SABRATHA - LİBYA
Devam Eden Projeler


KAPALI ALAN : 26.500 m²
AÇIK ALAN : 75.850 m²
SÜRE : 6 Ay
Tatweer Turistik Tatil Köyü, Libya’nın uluslararası turizm bölgesi olarak gelişmekte olan, Sabratha şehir merkezi’nin 10 km batısında, Dar Tallil’in yakınında, Tallil Ormanı`nda bulunan sahil yolunun kenarında yer almaktadır. Tatweer Turistik Köyü, 179 suit odalı ve 750 yataklı olup, beyaz Akdeniz kumuyla örtülü sahilleri ile 75.850 m²’lik bir alana yerleşmiştir. Buraya Zawara ve Tripoli havalimanından direk ulaşmak mümkündür. Sabratha arkeolojik kalıntıları ile yerli ve yabancı turistler için çekici tarihi bir bölgedir. Sabratha, III. yüzyıldan kalma amfi tiyatro kalıntıları nedeniyle batı Libya’da UNESCO Dünya Mirası alanı ilan edilen üç (Leptis Magna-Oea-Sabratha) bölgeden birisidir.

Tatweer Tatil Köyü 97 adet 2 katlı binadan oluşmaktadır. Bunlardan 17 adedi kendi özel havuzları ve bahçeleri bulunan 3 odalı dubleks suittir. Kalan 80 tanesi ise oturma odası, mutfak ve 1, 2, 3 odalı ünitelerden oluşmaktadır. Her bina, dalga formunda eğrisel bir şekilde arsaya oturmakta ve huzur dolu göletler ile özenle hazırlanmış peyzajlara bakmaktadır. Proje, toplantı salonları, karşılama binası, restoranlar, açık hava restoran ve kafeler, spa ve fitness merkezi, mağazalar, süs havuzları, yüzme havuzları, deniz suyu arıtma tesisleri, pis su arıtma tesislerini, personel lojmanlarını, Wi Fi ve telekom sistemlerini, beach club ve plaj aktivite alanlarının en ufak detayına kadar tasarlanmasını kapsayan tasarla- inşa et, anahtar teslimi işidir.

Tatil köyü tasarlanırken Akdeniz yaşam tarzını yansıtıp ile sağlıklı yaşam tarzından ilham alan bir konsept amaçlanmış ve bu temayı destekleyen şekiller, formlar, görüntüler, sirkülasyon ve fiziksel elemanlar tasarımın ana öğelerini oluşturmuştur. Proje içinde barındırdığı yapıların organik tasarımı, deniz ile bütünlüğü, doğal havalandırma için rüzgar koridorları, özenli çevre düzenlemesi, eğlence olanakları, kullanılacak doğal yapı malzemeleri ve çevre ile uyumlu teknolojisi sayesinde dünya standartlarındaki bir tatil köyü olmaya adaydır. Tatil köyü, yaklaşık 320 personel istihdam etme ve günlük 700 konuk ağırlama kapasitesindedir.
 
Taca © 2016. Tüm Hakları Saklıdır.